KATEGORIER
  • Målgruppe

  • Virkemiddel

  • Tid

  • Antal deltagere

LUK VINDUE
TAGS
LUK VINDUE

Om Det Med Gud

Formål
Det er hjemmesidens formål at understøtte
en vedblivende servicering af de ca. 20.000 frivillige på tværs af organisationerne, som søger materiale og inspiration til arbejdet med at skabe rum for tro blandt børn og unge.

Projektet drives af de fire organisationer KFUM og KFUK, KFUM-Spejderne, De Grønne Pigespejdere, Frivilligt Drenge- Og Pige-Forbund, FDF

Udvikling og finansiering af relancering i 2019
Hjemmesiden er udviklet af en frivillig styregruppen med bidrag vores samarbejdspartnere i Soldatermissionen, FUV og CUR.
Hjemmesidens visuelle løft er finansieret af en engangbevilling fra Ysmen Danmark.

I udviklingen af selve hjemmesiden har Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter, Center for Ungdomsstudier bidraget med viden og sparring som medlemmer i styregruppen. I styregruppen sidder frivillige fra KFUM og KFUK, KFUM-Spejderne, De Grønne Pigespejdere og Frivilligt Drenge- Og Pige-Forbund, FDF samt en ansat fra Frivilligt Drenge- Og Pige-Forbund, FDF.

I arbejdsgruppen sidder 1-2 medlemmer fra KFUM og KFUK, KFUM-Spejderne, De Grønne Pigespejdere og Frivilligt Drenge- Og Pige-Forbund, FDF og den ansatte studentermedhjælper. I øjeblikket sidder der også et medlem fra KFUMs Soldatermission.

Fotografer
På hjemmesiden bruger vi billeder fra organisationerne bag. Vi takker følgende:
Helle Hauge
Rieke Poppe
Magnus Najbjerg
Kristian M Olsen
Rasmus Kongsgaard
Kristian Olsen
Christian Blom-Bloch
Andreas Larsen
Mick Johansen
Johny Kristensen
Steen Larsen
Kasper Henriksen
Thomas Heie Nielsen
Rikke Horsted Kjær
Laura Damgaard
Jakob Skipper
Kim Djernæs
Michael Hjort